Eskildtjalve - Foredrag
FOREDRAG

Oversigt over mulige foredragDen nye videnskabs verdensbillede
(sammensmeltning mellem naturvidenskab og spiritualitet)

At overgive sig til Det Højeste

Ar løfte bevidstheden - hvordan vi kan tiltrække hjælp, inspiration og vejledning på en hurtig måde i hverdagen.

Menneskets åndelige forening med naturen

Den Guddommelige Plan med dit liv

Bevidsthedens skabende potentialer

Synkronicitet

Billedernes og symbolernes indre magi

Sjælskontakt og de højere indre sanser

Åndsvidenskabens verdensbillede

Den åndelige udviklingsvej

Universets Love

Åndelig Kraft

Visdom som åndens lys i bevidstheden

Klarhed og viljeskraft

Positivitetens mirakuløse kraft


Inkarnerede mestres fantastiske bevidsthedskraft - og hvordan de er store lys for disciple "på vejen"


Samarbejde med naturens devaer

Englene som vores hjælpere i hverdagen

Buddha - hans liv, mission og betydning i nutiden


Østens vej - at blive fri af lidelse

Taoisme

Sundhed og sygdom

FOREDRAG d. 17/4

NATURVIDENSKAB og SPIRITUALITET FORENET - det ER sket
Teosofisk ForeningKøbenhavn

Naturvidenskabens verdensbillede står overfor en voldsom omvæltning. Det bliver mere og mere presset af en pionergruppe af forskere, som gennem nogle relativt få årtier har udviklet et nyt verdensbillede, hvor vestlig videnskab er integreret med essensen af det universelle spirituelle verdensbillede. Forskerne bruger forskellige navne, bl.a. The New Paradigm og Biocentrism. I min optik er det eneste logiske navn: EnhedsParadigmet.

EnhedsParadigmet vender helt op og ned på de hidtidige principper i videnskaben. I det nye er universets hele grundlag én stort bevidsthed, som er årsag til alt og som gennemtrænger alt. Da bevidsthed er uden rum og tid er der ingen begyndelse og ingen slutning. Alle levende væsners bevidsthed er en slags fortætning af en gnist af Universets Bevidsthed - og tanker, energi og stof er ligeledes fortætninger af denne. Så dette udgangspunkt er direkte modsat den almindelige naturvidenskab, som jo regner det fysiske som universets udspring.

I EnhedsParadigmet beskrives Universet som værende et hologram, som rummer årsagerne til alt skabt. Da alt skabt har Universets Bevidsthed som årsag er alt forbundet med hinanden og har via hologrammet adgang til alt.
Omfattende forskning understøtter alt dette! Desværre står mainstreamvidenskaben stadig fast, men den bliver mere og mere presset af Den Nye Videnskabs beviser og erkendelser. Når EnhedsParadigmet trænger helt igennem vil det give baggrund for fantastisk store forandringer i samfundet,bl.a. i sundhedsvæsnet og psykiatrien, biologi, fysik, landbrug og fødevarer m.m.

Der vil i foredraget blive brugt en række illustrationer, der gør det muligt for alle at forstå essensen af EnhedsParadigmet.


TID og STED

Tirsdag d. 17. april, kl. 19:00 
Teosofisk Forening Kbh.
Sankt Knudsvej 27A, 1903 Frederiksberg
Entré: kr. 80 / 100 for medlemmer/gæsterBEVIDSTHEDENS FORUNDERLIGE VERDEN
Torsdag d. 22. marts
Odense

NATURVIDENSKAB og SPIRITUALITET FORENET - det ER sket!
Torsdag d. 12. april
Brande

NATURVIDENSKAB og SPIRITUALITET FORENET - det ER sket!
Tirsdag d. 17. april
København


FOREDRAG d. 12/4
ved Eskild Tjalve

NATURVIDENSKAB og SPIRITUALITET FORENET - det ER sket
Brande

Naturvidenskabens verdensbillede står overfor en voldsom omvæltning. Det bliver mere og mere presset af en pionergruppe af forskere, som gennem nogle relativt få årtier har udviklet et nyt verdensbillede, hvor vestlig videnskab er integreret med essensen af det universelle spirituelle verdensbillede. Forskerne bruger forskellige navne, bl.a. The New Paradigm og Biocentrism. I min optik er det eneste logiske navn: EnhedsParadigmet. 

EnhedsParadigmet vender helt op og ned på de hidtidige principper i videnskaben. I det nye er universets hele grundlag én stort bevidsthed, som er årsag til alt og som gennemtrænger alt. Da bevidsthed er uden rum og tid er der ingen begyndelse og ingen slutning. Alle le
vende væsners bevidsthed er en slags fortætning af en gnist af Universets Bevidsthed - og tanker, energi og stof er ligeledes fortætninger af dette. Så udgangspunktet er direkte modsat den almindelige naturvidenskab, som jo regner det fysiske som universets udspring.


I EnhedsParadigmet beskrives Universet som værende et hologram, som rummer årsagerne til alt skabt. Da alt skabt har Universets Bevidsthed som årsag er alt forbundet med hinanden og har via hologrammet adgang til alt.
Omfattende forskning understøtter alt dette! Desværre står mainstreamvidenskaben stadig fast, men den bliver mere og mere presset af Den Nye Videnskabs beviser og erkendelser.

Når EnhedsParadigmet trænger helt igennem vil det give baggrund for fantastisk store forandringer i samfundet, bl.a. i sundhedsvæsnet og psykiatrien, i biologi, fysik, landbrug og fødevarer m.m.

Der vil i foredraget blive brugt en række illustrationer, der gør det muligt for alle at forstå essensen af EnhedsParadigmet.


TID og STED

Torsdag d. 12. april, kl. 19:00 
Højbo, Nordlundvej 105,  7330 Brande
Entré:  120,-
Tilmelding til Karl Henning Mikkelsen på tlf / sms 41164842 gerne senest d. 11. aprilFOREDRAG
BEVIDSTHEDENS FORUNDERLIGE VERDEN

Torsdag d. 22. marts
Odense

Foredrag v/ Eskild Tjalve, lektor, civ.ing. DTU, foredragsholder, forfatter og billedkunstner 

Vi kommer denne aften dybt ind i, hvad bevidsthed er. Om universets bevidsthed, og hvor vores egen bevidsthed kommer fra, og hvordan den udvikles.
Bevidstheden rummer enorme potentialer, og det er nogle af dem, vi skal høre om. Mennesket har primært 3 bevidstheder: underbevidsthed, dagsbevidsthed og højere bevidsthed. Der er gennem vores udvikling stridigheder og kampe mellem dem, og det er de dramaer, vi som mennesker må gennemleve for at lære dyrebare erfaringer. Det bliver erfaringer, som efterhånden sætter os i stand til at forme vores liv ud fra visdom.

Vi kommer ind på, hvordan vi langt hen ad vejen kan være styret af omgivelserne, og hvordan vi kan lære selv at skabe og tiltrække forhold i vores liv og vores omgivelser. Vi kommer ind på lovene for at manifestere, som bl.a. er udforsket af den nye videnskab. Vi kommer også ind på at forstå, hvor voldsomt negativitet som vrede, jalousi, irritation m.m. påvirker os; det vil for de fleste være overraskende, hvor stærke kræfter vi er oppe imod, både i os selv og fra andre, som påvirker os. Bare som eksempel: En irritation i 10 minutter kan sætte spor i astrallegemet i 48 timer! Og med vrede er det lang mere voldsomt. Det er bydende nødvendigt at forstå alvoren i dette, da vi så får motivation til at lære at håndtere det, så vi ikke drænes og kører ned og udvikler sygdom.
Anden del handler om at tiltrække hjælp, inspiration og vejledning i konkrete situationer, gennem en effektiv kontakt til vores højere bevidsthed. Nøglen er at vide, hvordan vi kan løfte bevidstheden selv midt i en situation, hvor vi har brug for hjælp. Måske er bare 5 minutter eller ét minut nok! Gennem en række cases anskueliggøres forskellige redskaber, som med en ganske kort indsats i en given situation kan manifestere ønskede ting og situationer, som kan hjælpe os. Generelt er det sådan, at jo højere man løfter sin bevidsthed, jo mere bliver man ét med den altomfattende bevidsthed, og denne nærhed tiltrækker mere og mere harmoni og positivitet på alle områder, så problemer løses, og fred afløser ufred. 

Tid:  Torsdag d. 22. marts, kl. 19:30
Sted: Solvognen, Kronprinsensgade 7, 5000 Odense
Entré: 150 kr. (pensionister, arbejdssøgende, studerende: 50 kr.)
 
Panel title

© 2018 eskildtjalve

Antal besøg: 113468

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,1661279201508sekunder